Çek bankasının yüzlerine tezahürat yapan kral. Mutluluk getirmenin ciddi bir iş olduğunu söylüyor

MyHoca

New member
Belki de hayal edebileceğiniz en sıra dışı izinlerden biridir. Ancak Cameron Hughes, sanatını tiyatrolar veya televizyon stüdyoları yerine salonlarda, stadyumlarda ve diğer spor alanlarında sergileyen profesyonel bir süper hayrandır.

Bu olağandışı bir izindi, oldukça anlaşılırdı, büyük bir kaza olarak başladı. 1993 yılında memleketi Ottawa Senatörlerinin maçlarından birinde atmosferi beğenmeyince bu konuda bir şeyler yapmaya karar verdi. Spontane görünümü kulüp yönetiminin dikkatini çekti ve bu da onu üyeyi taraftarlarından ayırmaya sevk etti. Ve kendisini 30 yılı aşkın bir süredir bu çılgın şeye adamıştır; bu süre zarfında dünyanın birçok ülkesindeki spor ve yardım etkinliklerine 1.600'ün üzerinde katılımda bulunmuştur.

Birkaç gün önce Çek Cumhuriyeti de onlara katıldı. Cameron Hughes, O2 Arena'da Sparta Praha ile Ryt Kladno arasında oynanan ve Liberec'te düzenlenen Kadınlar Avrupa Hokey Turu'nda Estonya ve Finlandiya ile oynanan karşılaşmada taraftarları cesaretlendirdi.

İlk buluşma gibi

Çek hokeyini uzun süredir destekleyen Komern banka (KB), bu kurtarışlarıyla onu takdir etti. Cameron Hughes, kalabalıkları yalnızca spor stadyumlarında büyülemekle kalmıyor, aynı zamanda iş hayatında veya insan yaşamında da teşvik etmeyi başarıyor. Sen ve KB bu yüzden tanıştınız, bu yüzden bizimle işbirliği yapmayı kabul ettiler. Bankacılık dünyasının hokeyle pek çok ortak noktası var. Her iki durumda da konu adil oyun ve takım işbirliğiyle ilgili, ancak her şey ve herkesle ilgili, bu yüzden Marka Stratejisi ve KB iletişimi Genel Yayın Yönetmeni Hana Kovov'a katılmaya karar verdik.

Bu işbirliği bile kötü bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz yıl Prag'daki TEDxUNYP konferansına enk olarak katıldı. O sırada seyirciler arasında oturan ve daha sonra şuna karar veren Hana Kovov, burada, kalabalığı birbirine bağlama ve onlara ilham verme konusundaki benzersiz yönteminin yalnızca dünyanın en büyük spor etkinliklerinde değil, bunun dışında da uygulanabileceğini kanıtladı. Cameron Hughes, KB'nin yeni pazarlama kampanyasının ana karakteri olacaktı. Banka beznanın tutuklanmasıyla başlayacak.

Parti sonrasında buluştuk ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Başlangıçta Pazartesi günü eve uçmam gerekiyordu ama sonunda buradaki kalışımı bir hafta uzattım ve Prag'a aşık oldum. Ve o hafta boyunca KB'deki diğer insanlarla yine habersiz bir şekilde tanıştım. Ama anlaştık, tıpkı o ilk buluşma gibiydi, sonrasında bunun harika olduğunu düşünüyorsun, diye gülümsedi Cameron Hughes.

Cameron olarak spor dünyası dışında onun Pesah'ını çok takdir ediyoruz. Hana Kovov, pozitif enerjisinin günlük kişisel yaşamına ve işine ve çevresindekileri destekleme çabalarına da aktarılabileceğini ekledi. Yeni bir kampanya fikri buradan doğdu.

evrensel dil

Kariyeri boyunca pek çok farklı markayla çalışmış olsa da Cameron Hughes'a göre işbirlikçilerini kendisine tam olarak uyacak şekilde seçmişti. Her zaman kişiliğe ve burca uyan tek şeyle ilgilidir. Çeşitli seçmelerden sonra Los Angeles'a giderdim, birçok role başvurdum. Ve o zamanlar para benim için yararlı olsa bile, rolleri alamadığım için kişisel olarak üzgündüm, çünkü ortak değerlerde buluşamayacaktık, diyor Cameron, işinden mahrum bırakılanların tutuklanmasının kararlar kolay değildi.

Meslek

Ama bana göre yaptığı işin hakkı var. Ve birçok nedenden dolayı. Bir spor etkinliğine bilet aldığınızda yapmak isteyeceğiniz ilk şey eğlenmek, kendi tarzınızda eğlenmek, ama bence mutluluğun tadını sonsuza kadar çıkarabilmek, her şey bununla ilgili, diye ekledi Cameron. Ayrıca Cameron'a göre fandom ve ondan duyulan keyif tamamen evrensel bir dil. Milli takım maçında genç bir taraftara forma hediye ettim. Onun sevinci, her yerde çekilebilecek güzel bir fotoğrafa yansıdı. New York'ta, Los Angeles'ta, Kanada'da, herhangi bir yerde olabilirdi ve profesyonel bir hayran için duygular yine de anlaşılabilirdi.

Genelde sevinçlerini ifade etme konusunda biraz çekingen olduklarını duydum. Ama henüz kendim denemedim. Evet, belki bir kafede bir yerlerde ama taraftar olarak harikalar ve stadyumda nasıl havalanacaklarını biliyorlar, yerel seyirciye değer veriyorlar. Ve markayı müşterilerle ve hayranlarla duygusal düzeyde bağ kurmanın neşesi ve çabasının çok önemli olacağını düşünün. Şu anda oldukça alışılmadık bir şey, ancak duygusal düzeyde bağlantılı ve kesinlikle müşterilerin yüksek hızda, enerji dolu, kararlı desteğine bağlı, bence insanların ihtiyacı olan şey bu. Cameron Hughes, bunun şirketler için büyük bir hata olduğu sonucuna vardı.

Prag'a yaptığı son ziyaret sırasında üç gününü yeni reklam kampanyasına ayırdı. İzleyiciler klipleri sadece televizyonda değil sosyal medyada da görecek, kampanya da farklı bir görsel forma sahip olacak, diğer reklam platformlarında da yer alacak.