Burger King, Çek Cumhuriyeti'nde daha fazla işletmeye sahip olmak istiyor. Bu yıl 10'u açılacak

MyHoca

New member
Fast-food segmentindeki talebin artmasıyla birlikte, bu yıl kuruluşunun 70. yılını kutlayan aslen Florida, ABD'li olan restoran, önümüzdeki üç yıl içinde 25 yeni restoranla çarpıcı bir şekilde büyümeyi hedefliyor.


Burger King'den yemek sipariş edenlerin sayısının arttığını görüyoruz. Bu nedenle onlara yardım etmek ve restoranlarımızı onlar için erişilebilir hale getirmek istiyoruz. Çek Cumhuriyeti restoranlarının pazarlama müdürü Filip Vostr, 400.000'den fazla müşteriye hizmet veren şube sayısıyla, bu yıl, Çek restoranlarının tarihinde bir takvim yılı içinde en fazla olan on yeni restoran açmayı hedefliyoruz, diyor.


Kuruluşlarının durumunu esas olarak uzun mesafeli güzergahlarda ve önemli ulaşım merkezlerinde tespit ediyor, aynı zamanda bölgesel başkentlerde ve orta büyüklükteki şehirlerde de talep kaydediyor.


Perakende parkları nedeniyle büyüme



Burger King, ilk olarak şehir merkezlerinde ve ana otoyollarda en güçlü talebi kaydediyor. Çek Cumhuriyeti, hızla genişleyen segmentin siparişler arasında güçlü olması nedeniyle nispeten benzersizdir. Komşu ülkelerle kıyasladığımızda bu sayede nüfusu fazla olmayan şehirlerde bile yeni restoranlar açabiliyoruz. Filip Vostr, paralarını orada bulacaklarını ekledi.



Burger kralı


1953 yılında Jacksonville, Florida'da Insta-Burger King adıyla ortaya çıktı.

Sonraki yüzyılda birkaç kez el değiştirdi.

Piblin, dünya çapında franchise operasyonlarını, satın almaları ve finansal ilişkileri denetleyen 40 çocuklu bir şirketi yönetiyor.

Burger King'in şu anda dünya çapında 19.000 satış noktası bulunuyor.


Nüfus yoğunluğunun düşük olduğu yerlerde Burger King, işletmelerinin çoğunu perakende park olarak adlandırılan bölgeye yerleştiriyor; bu, hem hizmetlerin hem de mağazaların tek bir şehirde birleşimi sayesinde siparişlere talep yaratıyor.


etzec, dağıtım kanallarını geliştirmeye odaklanmış durumda ve Çek Cumhuriyeti'ndeki ana teslimat hizmetleriyle yoğun işbirliği yoluyla sipariş sayısını artırmayı planlıyor. İç pazardaki konumunu sağlamlaştırmak ve güçlendirmek için ürünlerinin kalitesini değiştirmesi ve rakiplerinden farklılaşması gerekiyor.


Çek pazarına giren ilk QSR'lerden biri olarak, alevde ızgaralama, yani gerçek ateşte ızgaralama sunacağız. Burgerlerdeki etleri elektrikli ızgara tabağında ısıtmayın, gerçek ateşte kızartın. Filip Vostr, hasarın burgerdeki lezzet miktarından ve gerçek ateş kokusundan kaynaklandığını açıklıyor.


Burger King, etli burgerlerin yanı sıra bitki bazlı olarak adlandırılan et dışı alternatifler de sunuyor, yani etin yerini bitki bazlı bir alternatif alıyor.


Özür dilerim ve devn pbory



Çevrenin dayanıklılığı ve sürdürülebilirliği madenciliğin yayılma hızını yavaşlatacak alanlardır. Tüm operasyonlarda yerleşik eski ürünlere ek olarak, arabaya servis satışıyla donatılmış olanlarda fotovoltaik paneller de kurulacak. Operasyon sırasında optimize edilmiş hizmetin yardımıyla tüm mutfaklara enerji açısından en verimli cihaz ve cihazları kurarak ve elektrik enerjisini istasyona geri kazanma olanağı sunarak operasyonun enerji verimliliğini azaltmak istiyor.


Halihazırda yaklaşık 2.500 çalışanın çalıştığı Burger King markası, Çek pazarındaki franchise şirketler tarafından yönetilmektedir. Ana franchise veren pozisyonunda operasyonları, uzun Popeyes zincirinin genişletilmesinden sorumlu olan Rex Concepts şirketi tarafından destekleniyor.