Boyutma, Svěrák bana söyledi. Vojta Kotek TV Ödülü Idnes.cz aldı

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Olduğunuz ve hangi eğlendirdiğiniz projenin fiyatını elde etmek güzel. Ve sadece seçilenler için çok fazla memnuniyet değil ve SPRVN'de ve diğerinde olduğumu doğruladı, aynı zamanda eğlendirdi ve muhtemelen işaret ediyor, iyi şeyler için E MM. Ayrıca, gerçekten çok şey yapıyorum ve yapıyorum, dedi Vojta Kotek. Geçmişte, Ondej Sokol, Krytof Hdek, Leo Mare veya Martha Issov aynı ödülü düşürdü.

Son birkaç yıldır, ilk bakışta bu kadar yapay olmayan veya bu kadar net bir saf değeri olmayan küçük bir şeyi öğütmedim, aynı zamanda sadece notlara değil, aynı zamanda biraz veya reklamım var gelişmiş. Sanatımı bu anlamda almıyorum ve sonuçta ve VN ile dolu. SP, eğlendirecek ve artık MV için olan ya da artık ödenmeyecek olan şeyler ile SP, yapabiliriz.

Mark'ın Markus Krug'un projesi Reisra. Birbirimizi çok anlıyoruz ve aynı zamanda kabul ettik, ET, yurtdışında başka yerlerde çok fazla stilizasyon istediğimizi gösteriyor. Ve itmek mümkün oldu. Sadece NM değil. Tüm TB ile bir tane için ve gerçekten yıllar sonra insanlara Penst Markus Zail Zaden ve bir zamanlar da yaşadığım, erkeklerle ESK yağ ödülleriyle savaştığımızda hatırlayın.

TB ZRDC aslında VC'yi finansal motivasyon değil coşkusundan aşındırmak zorunda kaldı, çünkü tüm projenin nronikliği her gün sadece sette değil, aynı zamanda hazırlamak zorunda oldukları saatlerde değil. Üst üste TRNCT DN pelerini yoktu, içinde tamamen yeni ve engellenmemiş, diğer lisanslı televizyondan sette sadece rahat olmadığı gerçeğine ilk kayıtlı olan Naten'in kalemini açıklıyor. ayarlamak.

NJ'ye göre, Snowdoark zamanından hatırladığı randevuya kıyasla, özellikle Vojta Kotek ve Bear Bezow'un dalmına göre, özellikle Voywa Kotek ve Bezow'un Dalm'ine sahip olan Socilic Tutsallarda seyircinin dikkatini çekmedi. Acoliv daha sonra çok büyük baykuşlar ve internette topluluk platformları yoktu. Çevrimiçi ışıkta çok hbat civarında satın alındı. Muhtemelen ona açık olduğum ve Instagram'a biraz ihtiyacım olmaya karar verdiğim için. Aynı şeyi anladım ve bir tanesi, şovun mete UT'nin açıkladığı harika bir topluluk oluşturabiliriz.

Ve üzüm bundan zevk aldı. Hayatımın bir anıydı ve Wonders DL'si olanı yaratıyor ve her zaman onlarla temas kurmayı hayal ettiğimden beri. Sadece görünüyorsun ve sadece bilinçaltı, ama fırınlar. Bu bunu yolunda kurtardı, çünkü uzun zamandır küçük bir tutum oldum ', burada benim özel, MJ DM ve kalem' ….

Bu benim savunma boğazımdı, bu yüzden ondan en çok uzaklaşamadım ve çok fazla alamadım. Ve bu bir Del yoluydu, ama masaüstü DODV'ye geldi.

Yani bir anda SPCH'de bir kişinin zaman geçirdiği ve kişiliğin gittiği zamandı, sağlıklı olmaz mıydı? SP hayır, çünkü küçük olanlardan beri hareket ettiğim ortamda, çok sayıda cüzdan insan vardı ve her zaman kime gideceğim ve her zaman benim için bir ML var. Ve bunlar için gerçekten benim kan ailem veya çok sayıda üniversite olan CIMRmans, MV'yi KDLA kapsamında yıllarca alan. Ayrıca burada toplam zirve veya Njakho noktası *** Kafamdan geçmedim. SP ise, bu insanların SM pedlerini, yapmam gereken şeyleri hafife almak için zarar vermek için sakin olduklarını söyledi.

Diğer insanlara ek olarak, Jry Cimrman Tiyatrosu'nda Vojta Kotek olan Zdenk Svrk, bazı Rolch'te değişti. Sadece Pug'ları tüm röportajda öğrenecek, aynı zamanda roller, sert servetin gerginliği, DDA'nın kandırılmış vakası veya güney dalgasının büyük saati, kısa listeye giren büyük saati de içecekti. Oscarical adaylıklar ve burada Vojta Kotek Sm.