Bihar’ın Begusarai kentinde kaçakçı saldırısında memurlar yaralandı | Patna Haberleri

BaDe

New member
BEGUSARAI: Uyuşturucu kaçakçıları ÖTV dairesinden bir polis ekibine saldırdı ve taş yağmuruna tuttu Begusarai çarşamba akşamı baskın yapmaya gittiğinde Begusarai Muffasil polis karakolu alanı.
Tüketim Departmanı SHO Khusboo Kumari bölgede kaçak içki satıldığı bilgisini aldıktan sonra baskın düzenlediklerini söyledi. “Ancak polis ekipleri geldiğinde yasadışı içki ticareti yapan bir grup üzerimize taş atmaya ve hatta bambu sopalarla saldırmaya başladı. Saldırıya rağmen polisler geri çekilmedi. Düşman kalabalığı görünce takviye istedim. Kısa sürede çok sayıda polis ekibi geldi ve baskını tekrar gerçekleştirdik. Çok sayıda polisi görünce saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştı. Ancak birkaç polis memuru saldırıda hafif morluklar yaşadı” dedi. Operasyonda yaklaşık 350 litre kimyasal karışımlı içki ele geçirildiğini sözlerine ekledi.
Begusarai Özel Tüketim Müfettişi Avinaş Prakash İl Özel Tüketim ve Yasak Dairesi ekiplerinin içki satılan yerlere baskınlar düzenlemeye devam edeceğini söyledi.
“Polis operasyonuna yönelik bu tür misilleme örnekleri şiddetle ele alınacaktır. Bunlara karşı sıkı önlemler alınacaktır” dedi.