Babamla iki görüşmem oldu. Bu tür, o ayrılmadan önce sadece iki yıl sürdü. O sırada bir uyku hastalığıyla mücadele ediyordu. Pesto, bunu eğlenceli hale getirmek için tüm becerilere sahipti. Uzun bir süre Almanca’da neşeli, neşeli, rahatlamış anlamına gelen Lustig adıyla yaşadı. Onu hiç üzgün gördünüz mü?
Arnot bir süre gerçek adının hakkını verdi. Vnmin zn Ernst aznamen vn. Bu onun annesi Tereza, benim büyükannemdi. Bu tür bir kaderi, büyükbabam olan babası Emil’den aldı.
Ama Lustig’di, Arnot değil, değil mi?
O bir azizken katı bir Lustig’di. O küçükken, Ernst kararlıydı. İnsanlar bana Arnot’un iyimser biri olduğunu söylemeli. Boşuna ödemeyin. Hayatı severdi, sevinçleri vardı ama biraz bulutluydu.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
Arnot bir süre gerçek adının hakkını verdi. Vnmin zn Ernst aznamen vn. Bu onun annesi Tereza, benim büyükannemdi. Bu tür bir kaderi, büyükbabam olan babası Emil’den aldı.
Ama Lustig’di, Arnot değil, değil mi?
O bir azizken katı bir Lustig’di. O küçükken, Ernst kararlıydı. İnsanlar bana Arnot’un iyimser biri olduğunu söylemeli. Boşuna ödemeyin. Hayatı severdi, sevinçleri vardı ama biraz bulutluydu.
Aile yemeği sırasında, ailem sofrada otururken, abim Pepi birden seslendi: Bak kim, ablamı soyma zamanı.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla orijinal metin mevcuttur
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişin
- Ticketportal’daki konserler ve çok daha fazlası için öncelikli bilet alın