Felsefe Fakültesinden mezun oldunuz. Bu mesafe sizi hayatta nasıl etkiledi?
Dilbilim, tarih, İngilizce, Amerika çalışmaları ve İspanyol çalışmaları okudum. Böylece İngilizce ve Pan-Language gibi yabancı dillere yalnızca kullanıcının bakış açısından değil, aynı zamanda dil yapısı, edebiyat, tarih ve benzerleri açısından da aşina olmak için yeterli alan ve zamana sahip oldum. Gözlerimi diğer kültürlere açtı ve doğru dili nasıl kullanacağımı anlamama yardımcı oldu. Ve bu her türlü iletişimde. Bu şekilde diğer kültürlerden ve uluslardan insanları daha iyi anlamayı, onları gerçekten anlamayı başardığımı düşünüyorum. İşte o zaman, şimdi çeşitlilik dediğimiz şeye olan arzum ortaya çıktı. Bu sadece çalışma hayatında son derece faydalı değil.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Dilbilim, tarih, İngilizce, Amerika çalışmaları ve İspanyol çalışmaları okudum. Böylece İngilizce ve Pan-Language gibi yabancı dillere yalnızca kullanıcının bakış açısından değil, aynı zamanda dil yapısı, edebiyat, tarih ve benzerleri açısından da aşina olmak için yeterli alan ve zamana sahip oldum. Gözlerimi diğer kültürlere açtı ve doğru dili nasıl kullanacağımı anlamama yardımcı oldu. Ve bu her türlü iletişimde. Bu şekilde diğer kültürlerden ve uluslardan insanları daha iyi anlamayı, onları gerçekten anlamayı başardığımı düşünüyorum. İşte o zaman, şimdi çeşitlilik dediğimiz şeye olan arzum ortaya çıktı. Bu sadece çalışma hayatında son derece faydalı değil.
Tecrübelerim bana, bir avcının büyüdüğü ve çalıştığı mesafenin, evinin çok değerli şeylerden biri olduğunu, ancak en önemlisi onun yaklaşımı olduğunu öğretti.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim