Altın saçları, hatta çöplerden bile. Peruk pazarında milyarlar dönüyor

MyHoca

New member
Zeeshan Ali, Drag Queen gibi gösterisi ile on yılda sahne alıyor. Tüm Hindistan'dan özel bir geçiş için onun için taburcu edilen kemiklerde ve makyajda. Gerçekleştirdiği sahne orta unsuru, perukların ocakları değil, bir SBRKA'dır. Beni Pehnan, büyüleyici veya tuhaf karakterlerdeki her yerimden koy. Mumbai'de bulunan BBC Ali için tarif edilen bir CTM otantik ve rıhtımla peruğun ölümü.

Ama Ali Karira'nın her zaman bir peruk almanın kolay olmadığı değildi. Bakımımı aldığımda, Hindistan'da perukların mevcudiyeti kokuşmuş değildi. Çoğu yurtdışından shnt yapmak zorunda kaldım, ya da mevcut olduğum şeyden peruklar yarıştım, örneğin yün veya ltka, k.

Ancak son zamanlarda, bu benim peruklarım, peruklar mevcut ve sadece profesyonel Tanenk ve Aktör yerleştirmiyorlar. Bugün, Ali'nin bir peruk burnuna göre çok fazla en. Yapmaları gerekeceklerini suçlamadılar, ama bir an için farklı görünmek istiyorlar. Çünkü bu sadece bir saç aksesuarı değil, stil, zor.

Hint saçları peruklar için bol miktarda bulunur. Zemin, dünyadaki en büyük insan saçı ve saçtaki tüm zamanların yüzde 85'ini bir rıhtımdır.

Hindistan'da bu saçları yiyen insanlardan biri Vente'nin tekerlekleri. Bugün, SBR'de uzmanlaşmış bir şirket, Hindistan'ın Avadi şehrinde uzmanlaşmıştır. Bu işletmenin SAMM DN'sinde ikinci kez ortak bir SBRA saçı ve böylece doğumlarının LPJ'lerinde yapmayı bıraktı.

Altın

O zaman, insan saçı atıktan çıkarıldı. Havalandırması için altın ateşlenir. Kural olarak, salonları veya hane halklarına tavsiyelerde bulunan saçtır. Bu şapkalar sinirlere benzemiyor. Saçın başının derisinden pelive olan saçları değil, pesto peruklarını yumuşatacak.

Nicher SBR saçları tam olarak kazançlı değil. Kilo başına 10 $ ve 1 $ arasında, kalite ve DLCE kalitesinde değişen saç maaşı ile alışveriş yaptı. Piln sbra bana bir gün 15 kilogram saç ve kepçe 59 cent ve 6 dolar. Bu PJ, SBRA'nın PT'sinin çalıştığı ticaret için genellikle asgari ücretin altındadır. Pestoe nae pispv tüm zaman pazarı için milyarlarca dolar değerinde nae vlky ses mütevazı. Fiyatlar Yeme Ticaretini Kontrol Edin, Mn.

Venkat gibi insanları toplayan Hint saçlarının çoğu NY'ye girer, sadece peruk haline gelir. Hint'i destekleyen ve Wave ile çalışan PlexCoccil'den Benjamin Cherian, PT ve Est Milyar Dolar'ın değeri olan büyük peruk açıklığını doğrular.

Hindistan bu kazançlı peruk pazarı zsaat yapmak istiyorsa, NJ'ye göre m Dohnt'a gidin. Biz üstleneceğimiz zaman, ülke çapında saç çizgisinin değerini, Hindistan'da yüzlerce fabrika var -Pidal değeri Cherian'a gitmek. NJ'ye göre, VLA hattaki yatırımı desteklemeye yardımcı olmalı. Otomatik TDIC sistemi, doğru saçların sofistike prosedürleri, Hindistan'ın öne çıktığı peruklar için yenilikçi prosedürler zor.

Saçın şehri yüzlerce dolar için CZK Doları değerinde peruk tarafından satılmalıdır, bir pess cherian. Üzerinde çalıştık, ama çok uzun bir yol. Test ve kolik sediska, k.

Teli başarılı olmak için telle, 2009 yılında Nidhi Tiwariov tarafından CO -CO -CO -CO ile Diva Diva İlahi Saçlarıdır. Şiddetli, IR fosilizasyon çemberini ele alacak yüksek kaliteli uzatma saçları ve peruklar oluşturmaktı.

Hindistan'daki EN'deki büyüyen problemi ve saçları iş kadını olarak artırmamız gerekiyor. Bir gemi veya tabu için peruklar ve erkeklerin uzantısı vardı, şimdi Spojeenskch standlarının görüşmelerine açıklar ve ölümle kabul etmek için değişti, BBC'ye ekledi.

Peruklar etkinlikte sadece büyük bir şekilde yuvarlanıyor, noktalar LPE görünüyor ve çok rahat. Malt rengi için 3D titn peruklar ve digitln cihazlar gibi teknolojiler son derece kişiselleştirilmiş peruk türleri sunar. Işık, prodyn tomurcuk tabanları ve iyileştirilmiş tutkal daha sonra herhangi bir rahatsızlık olmadan uzun süre fosilleştirildi, kapalı tiwariov.