BM ve arkadan teknik derslere karşı Han Peckov'un sesine seyahat etme vergisinde biraz gelişme ile röportaj yapıyoruz. Şaşırtıcı bir şekilde, rock gruplarının şarkıcısı olarak Pvkyn Opera'da saatler geçiriyorsunuz. NVTVM Pimt ne yaptı?
SVJ ZPV'yi bir dl parçası taşıma arzusu. Biraz aldığımı hissettim. Hana Peckov, kesinlikle mükemmel bir yöntemle harika bir cazibe merkezidir. BM dersleri Ada Zlac'ı ve en yaygın müzik nr şarkıcısını alıyor. Dolu bir düğüm var. Bir konser verdik ve larenjit ile ve sessiz RNO. Mj onu Roman (Ve ayrıca grubun gitaristi 2 Kasım, not ed.) Sadece David Koller ile arıyor ve ona sesiyle nasıl buluşacağını soruyordu. David NM, NPR Seagger olsun, vokal kordlarımı kontrol etmek için Ulusal Tiyatro'nun karşısındaki ENT kliniğini önerdi. Aynı zamanda, köpeği de ayırt edebilen Hanka Pecková ile hemfikir olacağı söylendi.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
SVJ ZPV'yi bir dl parçası taşıma arzusu. Biraz aldığımı hissettim. Hana Peckov, kesinlikle mükemmel bir yöntemle harika bir cazibe merkezidir. BM dersleri Ada Zlac'ı ve en yaygın müzik nr şarkıcısını alıyor. Dolu bir düğüm var. Bir konser verdik ve larenjit ile ve sessiz RNO. Mj onu Roman (Ve ayrıca grubun gitaristi 2 Kasım, not ed.) Sadece David Koller ile arıyor ve ona sesiyle nasıl buluşacağını soruyordu. David NM, NPR Seagger olsun, vokal kordlarımı kontrol etmek için Ulusal Tiyatro'nun karşısındaki ENT kliniğini önerdi. Aynı zamanda, köpeği de ayırt edebilen Hanka Pecková ile hemfikir olacağı söylendi.
Genellikle Mui değil t 잚 yaşamında vardır. Rda km, ev ptm iture onun gibi doğmak istiyorum.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz