Fakat asla bilmediği, çünkü komünistlerin yanı sıra zayıflıktan nefret ettiği, atasının ünlü bir Rus ressam olduğunu, büyükbabanın Gulag'da sona erdiğini ve kendisinin uzun yıllar şizofrenik hayata dayanabileceğini söylüyor.
Metal efsanesinde, az sayıda kişi, özellikle ikincil bir sanayi ve otel okulundan önce, ekonomi üniversitesinden bir mühendislik unvanı bekleyecekti. Neden dolambaçlı yol?
Bunu kolayca açıklayabilirim. İlköğretim okulundan başlangıçta slaytta gittim, ama oradan iki yıl sonra sorun nedeniyle beni ateşlediler, bu yüzden otel geldi. Ve biliyorsun.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Favori
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz
Bugün katılın ve alın:
Metal efsanesinde, az sayıda kişi, özellikle ikincil bir sanayi ve otel okulundan önce, ekonomi üniversitesinden bir mühendislik unvanı bekleyecekti. Neden dolambaçlı yol?
Bunu kolayca açıklayabilirim. İlköğretim okulundan başlangıçta slaytta gittim, ama oradan iki yıl sonra sorun nedeniyle beni ateşlediler, bu yüzden otel geldi. Ve biliyorsun.
Temelde yaptığım ve müziği yaptığım ağzına kadar affettim. Hiç tozlu bir adam olmadım.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Favori
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 178 CZK tasarruf ediyorsunuz
Ön ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla 446 CZK tasarruf edeceksiniz
Bugün katılın ve alın:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
- Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim