AC Saf Endüstri Derneği yetersizdir. Hayal kırıklığına uğradım, diyor Hladík

MyHoca

New member
Karbonizasyona yatırım yapmak için sunuldu. Hladk, yerlerinde enerji yükseltme anlaşmalarında çok şey var, ancak JDRA'nın büyük bir rönesansı olacağı anlamına geliyor. Yenilenebilir kaynaklara bu şekilde yoğun yatırımı dikkate almak gerekir.

Smooth'a göre, anlaşma yetersiz. Genel olarak ve böyle bir floskulzn. Hayal kırıklığına uğradı. Bir somut ve hırs isteyeceğiz. Bakan, ML'nin rekabetçi bir rekabetçi olacağı şekilde olacağını açıkladı.

Smooth'a göre, Çek Cumhuriyeti'nin herhangi bir kaynaktan enerji patlatabilmesini sağlamaktır. NS için, EHO'dan enerjiyi ve teknoloji tarafsızlığını sadece enerji arabasında değil, aynı zamanda arabada da artırabilmemiz için kısa bir önceliktir. Bir hayatın taze olduğunu söyledi.

Avrupa Komisyonu'nda sunulan Avrupa'nın rekabet gücünü desteklemek için tam olarak, ekolojik olarak ETRNO'nun gelişimi için VI Yüz Milyar Euro'ya (Pepot yaklaşık 2,5 trilyon taçta) yatırımlar içeriyor. Bu nedenle, NOW ile bir ısırık, temiz endüstriyel anlaşma ile sağlanır), örneğin, AB'de üretilen çevre dostu ürünlerden sonra Çek Cumhuriyeti'ni desteklemek ve STTN yardımı kurallarını basitleştirmiştir.

İrlandalı anlaşma, bürokratik TC'yi sınırlandırması ve AB ekonomisinin ekolojik dönüşümünü desteklemesi gereken İrlanda Balk NVVRH'dir. Avrupa Komisyonu, bu NVVRHY'nin NA ile rekabetçi bir mücadelede Avrupa Hapishanesine yardımcı olacağını umuyor.

Avrupa Komisyonu'nun Çek Cumhuriyeti'nin merkezinde, muhalefetin merkezinde içtiği anlaşmanın üstünde. VN'nin zihni olan bir NVRH gibi sunduğunuzu bilmiyorum. Bu, Titanik'te Tanek'e, sadece anlam dolu olan, 360 üye ve daha sonra Richard Brabec bakanı (evet) hakkında yorum yaptı.

Hiç, Daov vergileri ne olacağını söylemedi. Bugün dinlediğimde, CSA'nın yeni ATY'sinin klasik bir yaması olduğunu çamur ediyorum. Brabec, nkdo u, Bay Von der Leyenov ve CT ekibi ve CT ekibi, bu cehennemle dolu. Durumda, hiçbir şeyi olmayan bir ışının iptalidir, bu yüzden SPD yardımcısı Jan Hrn kabul etti.