ABD'deki cips lüks olmaya başlıyor

MyHoca

New member
NIQ'ya göre, Amerika'nın toplam yüzde 42'si kademeli büyümeyi suçlamak için hem tatlı hem de tuzlu hediyeler satın alıyor. Bunu ve büyük gıdaların ekonomik sonuçlarını onaylayın ve büyük bir toplum, peps, pe cnn. Toplam 1.000 Amerikalı tüketici Przkum oldu.

Birçok Amerikalı tüketicinin artık bir dolar var. Domens kısıtlamaları ve ilk ve tatlı ve tuzlu güzellikler, dedi CNN Chris Costalgi için NIQ Derneği Başkan Yardımcısı.

Akrabaları altında en büyük patates cipsi markalarından biri olan Pepi Derneği veya Tuz Cukin Chipsy Karakterleri Doritos, EV son kırk düşme ve tatlılar Snack Mezimsn'i yüzde 3 oranında düşürdü.

Şirket, pimler, ana enflasyon ve yılların oranları arasında, birçok Amerikan hanesinden uzun zamandır olumsuz etkilenen olduğunu söyledi.

Domcnosti ET

Uzmanlara göre, ancak Amerika ET başka yerlerde. Önceki yıllarda çok fazla MN değil, seyahat harcamaları, Nuky giyinmiş veya hane halkının yenilenmesi. Bunun nedeni ABD şirketi art arda ekonomiklerinden kaynaklanmaktadır.

Bu nedenle, beni piyasaların döküntülerinin fiyatlarının tüketiminin dalmına götürecek olan Başkan Donald Trump'ın korumacı politikası yok.

ABD Ticaret Bakanlığı'na göre, Tamno Nora Mezimsn perakendecisi sadece yüzde 0,2'dir, bu da Amerikalı analistlerin çoğu Oekvala'nın değil, MN yüzdesinin onda biri idi. Birçok uzman için bu çanta torbası, ABD ekonomisinin pub durgunluğuna sahip olabileceğini doğruladı.

Sonuç da küçülüyor

ABD'deki ilk tüketim fiyatları, diğer alanlarda çok belirgin olmayan tatlılar ve tuzlar içindir. CNN'ye göre, 2021'de Nora tarafından yiyecek fiyatı yüzde 23 arttı. Ancak çiplerde, bu artış Raznj'dir ve yüzde 29'a ulaşır. ABD'deki fişlerin fiyatı 5.05'ten 6,5 dolara yükseldi (116'dan 150 krona).

ABD'deki ilk Sladkch ve Slanch atıştırmalıkları da tüketicilerin tercihlerine söz verildi. Çok daha fazlası tamamen iki fosilizer benim ve bu nedenle ucuz karakterden sonra almıyor.

Durumun küçülmesiyle olumsuz faktörler verdi. Ürünlerini çok fazla artırmamak için, paketlenmiş, kapalı CNN'nin indiriminin tavsiyesi.