2023 Hyundai Verna’nın dijital gösterge paneli ve yeni direksiyon simidi en son teaser’da ortaya çıktı

Tarihine

Global Mod
Global Mod

hyundai Motor India Ltd (HMIL) olmak üzere yeni nesil verna 21 Mart’ta Hindistan’da ve küresel lansmanından önce otomobil üreticisi, sedan’ın hem iç hem de arka tasarımını ortaya koyan yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Tanıtım videosu, yeni VernaÖndeki tam genişlikte LED arka farlar ve tam genişlikte LED gündüz yanan farlar daha sonra otomobilin iç kısmına geçerek yeni direksiyonu ve tamamen dijital gösterge panelini de ortaya çıkarıyor.
Direksiyon simidi tasarımı, bugüne kadarki diğer Hyundai’lerin aksine yepyeni görünüyor, ancak bilgi-eğlence sistemi modları, Bluetooth, ses seviyesi ve daha fazlasını değiştirmek için olağan kontrollere sahip. Direksiyon simidinde ayrıca vites değiştiriciler bulunur ve burada gösterilen modelin yeni 1,5 litrelik turboşarjlı benzinli motora (160PS/253Nm) sahip olduğunu varsayarsak, vites kutusu 7 vitesli çift kavramalı otomatik şanzımandır (DCT). , tüm olasılığıyla.

Test sürüşü testi Hyundai Ioniq 5: mükemmelden daha fazlası! | TOI Otomatik

Buna ek olarak, tanıtım videosu aynı zamanda yeni nesil Hyundai Verna’nın hem dokunmatik bilgi-eğlence sistemini hem de tamamen dijital gösterge panelini barındıran çift ekranlı bağımsız sistemini de ortaya koyuyor. Ayrıca 2023 olduğu da doğrulandı. Verna Eco, Normal ve Sport olmak üzere üç sürüş moduna sahip. Tüm güzelliklerin ve iyi hissettiren özelliklerin yanı sıra, sedanın ilk kez Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri (ADAS) ile de sunulması bekleniyor.

Hyundai geçtiğimiz günlerde güncellenen Verna’nın lüks ve ferahlık açısından segment lideri olacağını açıklamıştı. Sedan 4535 mm uzunluğunda, 1765 mm genişliğinde (segmentindeki en yüksek) ve 1475 mm yüksekliğinde olacak. Ayrıca yeni nesil sedan, 2670 mm uzunluğuyla – eski modelden 70 mm daha uzun – segmentindeki en uzun dingil mesafesine sahip olacak.
Tüm güncellemeler için TOI Auto’yu takip etmeye devam edin. 2023’ten Hyundai Verna!