VİDEO: Saray fotoğrafçısı Schmiedberger, Iveta Bartošová'nın olağanüstü olduğunu söylüyor

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Miloš Schmiedberger, saray fotoğrafçısı olmasının yanı sıra aynı zamanda şarkıcının yakın arkadaşıydı. Kitapta birlikte geçirilen yılların anılarını paylaşıyor ve Iveta'nın hayatının farklı dönemlerinden birçok fotoğrafa yer veriyor.


“Kitabın fikri uzun zaman önce, neredeyse geçen yüzyılda, birlikte fotoğraf çekmeye başladığımızda ortaya çıktı. Ve bir ara böyle bir şey yapabileceğimiz konusunda anlaştık. Ancak yeterli arka plan materyalimiz olmadığı için bunu erteledik. Sonra yine ondan çok fazla etkilendik,” diye açıkladı yazar Miloš Schmiedberger kitabın tanıtımında.


“Onu gördüğüm ilk andan itibaren fotojenik olduğunu düşünmüştüm. Bir fotoğrafçı olarak görsel vizyonum olduğundan, bir gün harika bir model olacağını düşündüm. Onunla çalışmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyordum ve işe yaradı. Ve o zamanın en ünlü dizileri de ondan yaratıldı” diyen yazar ayrıca, şarkıcının hayranlarının Iveta kitabında gerekli olan her şeyi, yani sevgiyle yaratılmış fotoğrafları bulacağını da sözlerine ekledi.


“Onunla olan ilişkimi anlatan 320'den fazla fotoğraf ve kırk bölümlük metin var. Iveta sadece görünüşte değil, aynı zamanda güçlü bir yaşam öyküsüyle de olağanüstüydü” diye ekledi Schmiedberger.