Aktris Simona Postlerová 59 yaşında hayatını kaybetti, cumartesi günü hâlâ prova yapıyordu

HadessTruck

Global Mod
Global Mod
Tiyatro, sinema ve dublaj sanatçısının bu gece aramızdan ayrıldığını ve dolayısıyla en başından beri yetenekli fonumuzun patronu Simona Postlerov'un yetenekli fon statüsündeki Dvojka ile birlikte olduğunu en başından derin bir üzüntüyle öğrendik. Sosyal medyaya gönül veren oyuncu onun patronuydu.


Blesk gazetesinin haberine göre Postlerov, Prag Vinohrady'deki dairesinde uyuyakaldı. Pazar öğleden sonra polis ve acil servisler oyuncunun yaşadığı eve gitti. Polis memuru Richard Hrdina, belirtilen adreste bir kadının doğal ölümü durumunda müdahale ettiğimizi, bunun başkasının hatasından kaynaklanan bir ölüm olmadığını söyledi.


Üzücü başlangıç, aktrisin oynadığı Vinohrady Tiyatrosu tarafından da doğrulandı. Facebook'ta yayınlanan bir gönderide, 5 Mayıs öğleden sonra meslektaşımız aktris Simona Postlerov'un ani ölümü karşısında ilk başta çok üzüldüğümüz için derin bir üzüntü içinde olduğumuzu söyledi. 4 Mayıs Cumartesi günü Pipravan'da Lenka Lagronov'un Terezka prodüksiyonunun provasını yaptı. Tiyatro, ilk başta onun öldüğünü 24 saatten kısa bir süre sonra öğrendiğini ekledi.



SIMON ÜLKESİ POSTLER
5/5 öğleden sonra, ilk başta bir meslektaşımız olan aktris Simona Postlerov'un ani ölümü karşısında derin bir üzüntü yaşadık.
HUZUR İÇİNDE YATSIN

Simona Postlerov (9/11/1964 – 5/5/2024)…
4 Mayıs Cumartesi günü Pipravan'da Lenka Lagronov'un Terezka adlı oyununun provasını yaptı.


5 Mayıs 2024, 17:15 pspvek arşivlendi: 5 Mayıs 2024, 18:41.





Temsilci Alexandra Udenija da ölümü sosyal medyada doğruladı. Onlar görmeyi reddettiğiniz ilk kişilerdir. Bugün, Çek aktris, Divadla na Vinohrady grubunun eski üyesi, yetenekli fonumuz Dvojka srdrom'un patronu, ancak yine de gerçek dışı bir ölüm ilanı, nazik ve güzel bir insan olan Simona Postlerov son nefesini verdi. Aynı zamanda bu kaybın acısını kelimelerin bile ifade edemeyeceğini ifade etti.


Ailelerine ve dostlarına en içten başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Sayın Postlerov, Hayatınız sizi burada tanıyan hepimiz için bir ilham kaynağı ve bir armağandı. Huzur içinde cevap verin. Udenija, Vs'yi asla unutmayacağım, diye ekledi.



Onlar görmeyi reddettiğiniz ilk kişilerdir. Bugün, Çek aktris, Divadla na Vinohrady grubunun eski üyesi, yetenekli fonumuz Dvojka srdrem'in patronu, ama her şeyden önce gerçek dışı bir ölüm ilanı, nazik ve güzel bir insan olan Simona Postlerov son nefesini verdi. Bu kayıptan dolayı ne kadar üzüldüğümü kelimelerle anlatamam. Ailelerine ve dostlarına en içten başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum.

Sayın Postlerov, Hayatınız sizi burada tanıyan hepimiz için bir ilham kaynağı ve bir armağandı.
Huzur içinde cevap verin. Seni asla unutmayacağım.


5 Mayıs 2024, 14:46 pspvek arşivlendi: 5 Mayıs 2024, 15:23.





Oyuncu en son Dance Matilda filminde oynadı. Örneğin Probudm se vera filminde, Boys and Guys dizisinde, Hospoda, Ordinace v Rov zahrad ve dal'da oynadı.


1992'den bu yana Na Vinohrady Tiyatrosu'nda sahne alıyor ve burada örneğin Brouk v hlav ve Jist, Sayın Bakan oyunlarında rol aldı. Simona, başka bir Ulusal Tiyatro'daki görevinden sonra onlara katıldı; on yıldan fazla bir süredir buradaki oyunculuk grubunun dayanak noktasıydı ama çok akıllı, empatik, yardımsever bir meslektaş ve arkadaştı. Vinohrady'deki Tiyatro'yu özetlersek, binlerce unutulmaz oyuncu orada görünecek. Ayrıca Ungelt Tiyatrosu'nda oynadı.


Sesini örneğin Hvzdn brna dizisinde Samantha Carterov, Gilmore Two dizisinde Lorelai Gilmoreov ve Jist, Sayın Bakan'da Annie Hackerov tarafından kullanılan bir dublaj oyuncusuydu.


2002 yılında Joke filminde aktris Emm Thompson'ın seslendirmesiyle en iyi kadın oyunculuk performansı dalında Frantik Filipovska Ödülü'nü kazandı.


Simona Postlerov, 2016 yılında ölen müzisyen Zdeko Hrek ile evliydi. Bir oğlu ve bir kızı vardı.



Tiyatro, sinema ve dublaj oyuncusu ve dolayısıyla yetenekli fonumuzun patronu Simona Postlerov'un bu gece aramızdan sonsuza dek ayrıldığını en başından derin bir üzüntüyle öğrendik.

Onun anısını ve en içten başsağlığı dileklerimi bırakıyorum. Asla unutmayacağız!


5 Mayıs 2024, 14:36, pspvek arşivlendi: 5 Mayıs 2024, 15:10.